Over ons

Als één van de KBC-verzekeringskantoren in Limburg heeft Pro Aktief een zeer ruime actieradius in de provincie en een sterke band met de hoofdkantoren in Leuven en Brussel. Ook doet Pro Aktief het schadebeheer voor de KBC-bankkantoren in Tongeren,, Borgloon en Wellen.

Wij streven naar perfectie

Pro Aktief verzekeringen is een verzekeringsagentschap met een familiale sfeer. Onder het bewind van zaakvoerder Marc Vreys staat de klant en het leveren van kennis en kwaliteit centraal. Verzekeren is namelijk een kwestie van maatwerk. Om die reden bieden wij u een vast aanspreekpunt met persoonlijk contact en kwaliteit. Ook fiscaliteit is onze specialiteit, het fiscaal optimaliseren van schuldsaldoverzekeringen is slechts één van vele mogelijkheden. Verzekeren, van mens tot mens, in vertrouwen, om uw veiligheid & uw zekerheid te garanderen. Steeds vooruitziend zijn, is één van onze sterktes. We streven tevens naar een professionele opvolging van uw schadedossier met service, tevredenheid en een langdurige relatie op de eerste plaats.

Wij hechten veel belang aan klanttevredenheid en boeken hier sterke resultaten dankzij 3 bewezen kwaliteiten:

  • Een uitstekende service
  • Een persoonlijke aanpak
  • Een vlotte bereikbaarheid

Een formule die tot op vandaag enorm gewaardeerd wordt door onze klanten. Met hart en ziel bouwen wij ons klantenbestand uit. Een uitbreiding van onze tevreden klanten resulteerde in een uitbreiding van ons team. Op die manier houden we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog. Dankzij deze professionele aanpak blijft het kantoor groeien.

Over ons
Over ons

Verzekeren op maat

In een maatschappij in verandering, waar snelheid niet onbelangrijk is geworden, investeren wij ook in onze digitale bereikbaarheid. Bereikbaar zijn, is in combinatie met snelheid en transparantie, een zeer belangrijke meerwaarde geworden. Onze ambitie is om samen met u mee te groeien en uw belangen te verdedigen waar nodig, van risico analyse tot schade afhandeling.

Met het oog op de toekomst en het verleden in gedachten, trachten wij een financiële bescherming op maat voor te stellen voor uw gezin of uw bedrijf. Zowel jongeren, alleenstaanden, gezinnen, zelfstandigen, ondernemingen en verenigingen kunnen bij ons terecht. Als exclusieve partner van KBC Verzekeringen, hebben wij dan ook de nodige kwaliteit en expertise in huis.

Als u een schadegeval hebt, wilt u zo snel mogelijk geholpen worden. Dat begrijpen we. Daarom staan wij altijd voor u klaar en blijven we steeds bereikbaar.